De Tropenjaren in de opvoeding

"<yoastmark

De Tropenjaren in de opvoeding!

Lukt het jou om alle ballen in de lucht te houden?  jonge kinderen, moederen of vaderen, werken, je relatie onderhouden. Oh en misschien ook nog hobby’s, familie, vrienden, gezond leven. Altijd te weinig tijd, alles vlug vlug vlug. Waarom reageren die kinderen toch zo fel en raar? Waarom werken ze niet gewoon mee? Misschien moet ik harder praten. Waarom heb ik niet die autoriteit die ik zie bij juffen en oma’s en opa’s?

Herken je dit?  Wil jij je verhaal kwijt, omdat je het ouderschap vaak maar een lastige bedoeling vind, wil je graag  praktische tools en een beetje geruststelling.  Dat kan, in een  aantal nuchtere gesprekken. Mijn klanten zeggen dat ik goed kan luisteren, dat ik mee denk, ik laat je anders naar dingen kijken.  Laat zien hoe je ongewenste patronen kunt doorbreken. 

Als jij  wat hulp en ondersteuning kunnen gebruiken,om alle ballen in de lucht te houden. Bel of mail vrijblijvend voor informatie.

 

Laat een opmerking achter