Welke goede (opvoed) voornemens heb jij met jezelf afgesproken?

Welke goede (opvoed) voornemens heb jij in januari met jezelf afgesproken?

Heb jij ook goede (opvoed) voornemens met jezelf afgesproken? en geloof je echt  dat het dit jaar wel gaat lukken.

Als het over opvoeden gaat heb jij je misschien wel voorgenomen, consequent te zijn, niet meer zo snel boos te worden, meer geduld te hebben, niet steeds op je telefoon te kijken als je kind iets aan je verteld of vraagt, niet meer af te wachten totdat het gedrag wat je maar niet verandert krijgt vanzelf overgaat, en vul verder zelf maar in wat jou opvoed voornemens zijn voor dit jaar.

Hoe het wel lukt om je goede opvoed voornemens waar te maken!

Helaas lukt het vaak niet, om in je eentje goede voornemens, vol te houden of uit te voeren. Wil jij graag dat je kind goed luistert, lekker in z’n vel zit, dat het zowel thuis als op school goed gaat en kun jij daar wel wat hulp bij gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Samen maken we een plan, zodat jouw goede voornemens dit jaar op opvoedgebied wel gaan lukken. Zodat je de ouder kunt zijn die je graag wilt zijn en het met jou en je kind goed gaat.

Liever eerst een Workshop volgen? dat kan,

28 januari geef ik de Workshop “je kind leren luisteren en luisteren naar je kind” Je kunt je nog aanmelden, tijdens de workshop krijg je praktisch informatie, kun je uitwisselen met andere ouders. Een goede start om je opvoed voornemens ook echt uit te kunnen voeren.

Ik wens je toe dat jouw opvoed voornemens wel gaan lukken dit jaar en ik kan je daar bij helpen.

 

Laat een opmerking achter